Bergen hytte

Velg mellom flere ulike campingplasser innen 15-km fra Bergen. Flere campingplasser har både hytter, rom, teltplass og plass for bobiler. I Bergen finner du flere muligheter for å bo landlig i hytte eller rorbu samtidig som du har kort avstand til byen og alle attraksjoner, severdigheter, uteliv og . Finn unike steder å bo med lokale verter i 1land. Vi har hytter til utleie i alle priskalsser.


Leie hytte i Bergen er enkelt på Feriehus. Hytteutleie i Bergen, Hordalan Vestlandet. Bergen sentrum, minutter fra Norheimsund.


Klikk på bildet til høyre for å se bildeserier fra hyttene på Solhovden, nedbrenning . Bergen og Hordaland Turlag har både selvbetjente og ubetjente hytter.

Alt fra sjarmerende og særegne små krypinn langt til fjells, til romslige og barnevennlige . Ta kontakt med Bergen Turlag som formidler utleie for Stiftelsen Turnerhytten. Turnerhyttene, med sine 1år er en av hyttene med lengst tilstedeværelse på . Tubakuba er ei lita (ca 12kvm) særegen kul hytte hvor barnefamilier kan overnatte gratis. Dette er Bergen kommunes flaggskip for satsning på . De er delt inn i forskjellige priskategorier.


Les mer om de forskjellige hyttene under.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Lage benk av ikea skap

Speil med lyspærer ikea

Vaskemaskin symboler zanussi